.jpeg

INSTRUKTOR

BJÖRN ERIKSSON

Boxing for Families

 

Perfekt för

Vill du få ett bra roligt träningspass med dina barn. Detta är något som funkar för alla.

Hur det fungerar

De sista åren har det varit en jätte stor ökning av intresse för fitness genom kampsport och boxning. Primärt pga de enormt många positiva egenskaperna det medför. Att träna som boxare är en väldigt varierad form av träning som bygger styrka, smidighet och koordination. Passet kommer anpassas beroende på barnen och de vuxnas fysiska förmåga.

 

Att göra detta i familj tillsammans med sina barn kommer bygga styrka i detta förhållande. Skapa roliga träningsminnen tillsammans och lär känna varandra på ett annat sätt.

Fördelar

Detta hjälper din allmän kondition, hela core muskulaturen, muskel toning, stress hantering, koordination, kroppskontroll samt förstärker benstyrkan. Det bygger också upp en större explosivitet i kroppen och snabbhet. Att träna i familjen  bygger också närhet på andra plan än det dagliga. Vi lär känna varandra under andra föresättningar.

Startvecka 2021:

Vår termin vecka 13 (28/3 - 5/6)

Måndagar 18/4 och 16/5 har vi ingen klass.

Vårar scheman:

Måndagar kl.17.10


(med reservation för ändringar)

Pris:

1200kr för 1vuxen + 1barn

Enkel pass 160kr för 1vuxen + 1barn

Klädsel:

Dessa passen är högintensiva och du kommer svettas en del så medtag vatten flaska, lite handduk. Träningskläder med bra rörlighet och inomhus skor.

Kontakt:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

App: http://wix.to/M0DeB7k?ref=cl

Facebookgrupp för våra medlemmar

https://www.facebook.com/groups/falkenbergacademy

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

VINTER TERMIN 2022  
Start vecka 7  ( Februari -  Mars )

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr, 150kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.