Om Oh La Laaa!

Falkenberg Academy

Hej Falkenberg och Halland, vi är en nyöppnad akademi med aktiviteter och idrotts möjligheter till alla åldrar, från bebisar och småbarn till pensionärer. Till alla som vill röra på sig lite, i dansen eller i fitnessens tecken. Vår målsättning är att ha professionella aktiveter arrangerade av instruktörer med erfarenhet och kunskap, för att täcka alla intressen. Har du kanske något som du saknar just i Falkenberg eller i omnejden, släng iväg ett mail och tipsa oss, så kanske det kommer upp i vår kalender snarast! 

Niños en clase de yoga

Är du redo att träna, lära, dansa och ha kul?

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr, 150kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.

 

KONTAKTA

OSS

E-POST : 

hola@falkenbergacademy.com

Hjortvägen 6

Falkenberg 31141

BERÄTTA

FÖR OSS

Tack för ditt meddelande!

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

"Min dotter Zoey tycker du är fantastiskt, lätt att förstå och att danserna är roliga speciellt ibland när dem får välja. Dessutom har hon lärt sig mer spanska på en månad än vad många andra lär sig på hela gymnasiet"

—  Rita