top of page
Jess.jpg

INSTRUKTOR

JESSICA VON KNORRING 

Yoga for Jr & Kids

 

Perfekt för

Yngre barn som utforskar yogans fantastiska värld under lekfulla former! Inga förkunskaper krävs. Passar för åldern 6-9 år.

 

Hur det fungerar

Yogaklasserna kombinerar yogarörelser, barnvänliga och roliga andningsövningar, mindfulness och avslappning. Jag anpassar yogan beroende på ålder, och för de yngre barnen är det ett äventyr, en magisk rörelsesaga med en avslappning på slutet. Klasserna ger energi, ökad smidighet och kroppskännedom. Vi yogar tillsammans, utan publik. Behöver en vuxen vara med så medverkar hen i yogaklassen.

Fördelar

Yoga ger energi, glädje, lugn och harmoni samt styrka och smidighet. Bra träning både för hjärnan och kroppen. Yogan ger verktyg till barnet att hantera stress, oro samt att stärka barnets självkänsla, tryggheten till sig själva att vi duger som vi är och inte minst värdet av att inse hur fantastiska vi alla är!

Vårar scheman:

Sen-Sommar Termin 2022 10 September - 15 October

Jr & Kids 6-9 år

Lördagar kl. 10.00 - 10.45

Totalt 6 klasser

(med reservation för ändringar)

Pris:

600 kr per 6 klasser

Klädsel:

Välj byxor / tights för idrott som du känner dig bekväm med. Alla barn måste ha Oh la laaa! T-shirt som du köper direkt hos oss. Ta med en flaska vatten med ditt namn på. Alltid alltid alla som har långt hår ska sätta upp håret, i en boll, fläta etc. lössläppt hår är inte tillåtet för hygienen och för säkerheten för de små när de gör sin aktivitet.

Läs mer vår klädkod i nästa länk

Falkenberg Academy klädselkrav för barnen

Kontakt:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

App: http://wix.to/M0DeB7k?ref=cl

Facebookgrupp för våra medlemmar

https://www.facebook.com/groups/falkenbergacademy

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr, 150kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.