Presentation

¡Hola Amigos! Presentationen är ett tillfälle för barnen att visa föräldrarna och de andra barnen i Akademin lite av vad de hade lärt sig under sina klasser. I Falkenberg Academy jobbar vi alla som ett team så vi ses och stöttar varandra. Vår presentation är nästa tisdag den 7 juni i Hjörtsbergs Skolan Idrottshall. Här är lite information, kontakta oss gärna om du har några frågor.

Här är en uppfattning om timmarna den dagen.

1. Barnen mest att komma med kläderna vi redan berättat för dem (jag kommer att lägga till informationen i detta mail) och en påse med förändringen om de behöver.

2. Alla tar med ett mellanmål så vi kan äta tillsammans i slutet av eventet.


Kläder: 1. Ballet & Gymnastics: De ska ha sina vanliga rosa balettkläder som de brukade ha på träningen. 2. Circus & Acrobatics: färgglada glada kläder som inte stör när de hänger i siden eller gör ett vagnhjul. 3. Zumba Kids Jr: 1. Anländer med svarta byxor en färg tshirt ingen svart. 2. Första bytet: cowboy/country kläder. 3. Nästa byte: färg byxor, skjorta i höfterna, topp eller färg t-shirt (street dance) 4. Sista byteskläder från 70s 5. Du kan se bilder på exempel i vår facebookgrupp 4. Zumba Kids: 1. Anländer med svarta byxor en färg tshirt ingen svart. 2. Första bytet: färg byxor, skjorta i höfterna, topp eller färg t-shirt (street dance) 3. Sista byteskläder från 70s 4. Du kan se bilder på exempel i vår facebookgrupp 5. Aerial Acrobatics: De ska ha vita, gråa, beiga kläder.

Den exakta ordningen hur barnen kommer att se ut i presentationen får du när du kommer. Vi ser verkligen fram emot att se er alla på tisdag. Ha en fantastisk dag!

Kom ihåg att jag använder google translator när jag skriver på svenska så om något är svårt att förstå vänligen meddela mig.

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla