IMG_5796.jpg

INSTRUKTOR

TERESA MIRANDA

Zumba Teens (12-15 år)

 

Perfekt för

Denna klassen är för tonåringar mellan12-15år, så att de kan ha en aktivitet där de kan dansa till sin favoritmusik, svettas med i träningen, dansa och få nya vänner. Klassen hålls på spanska och engelska.

Hur det fungerar

Vi tar "arbetet" ur träningspasset genom att blanda rörelser med låg intensitet och hög intensitet i olika intervaller, ett riktigt kaloriförbrännings dansfitnessparty. När latin- och världsrytmen tar över ser du varför Zumba® Fitness-klasser ofta kallas träning i förklädnad. Super effektiv? Kolla upp. Super kul? Absolut! 

Fördelar

En total träning som kombinerar alla träningselement - konditionsträning, muskelkonditionering, balans och flexibilitet, ökad energi och en allvarlig dos av "fantastiskt" varje gång du lämnar lektionen.

I alla våra Zumba-klasser kommer att instruktören att ge indikationerna på spanska så teens får lära sig ett nytt språk på ett roligt och enkelt sätt.

Startvecka:

Sommartermin start vecka 22

Vårar scheman:

Tisdagar 18:20


(med reservation för ändringar)

Pris:

800 kr per termin / 100kr per klass

Termin = 2 månader

Klädsel:

Välj svarta byxor / tights för idrott som du känner dig bekväm med. Alla barn måste ha Oh la laaa! T-shirt som du köper direkt hos oss. Ta med inomhusskor för träning och en flaska vatten med ditt namn på.

Kontakt:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.