20210410_112700.jpg

INSTRUKTOR

IDA EINEBRANT

Orientalisk dans - Nybörjare

 

Perfekt för

Nybörjare och/eller du som dansat tidigare och vill repetera grunderna. Kvinnor i alla åldrar, former, konditionsnivåer.

 

Hur det fungerar

Kursdeltagarna lär sig magdansens alla grundsteg och principer, får öva på att sätta ihop rörelserna genom korta koreografier och verktygen till att efter avslutad kurs kunna använda rörelserna i ett flow till musik.

Fördelar

Magdansen mjukar upp och stärker hela kroppen på ett skonsamt och mjukt sätt. De uråldriga rörelserna är gjorda för att bland annat stärka kvinnans bäckenmuskulatur och lösgöra spänningar. Då isolationer av rörelser i de olika kroppsdelarna är en central del i magdansen så får deltagarna också en ökad kroppskontroll och kroppskännedom samt förbättrad koordinationsförmåga.

Vårar scheman

Hejsan, 
Vi är riktigt glada att ni är intresserade av vår målarkurs. 
För tillfället sätter vi ihop en Väntelista och när vi når minimi antalet deltagare för att hålla kursen informerar vi er. Om ni är intresserade att våra på denna väntelista vänligen sänd oss en email 📧 hola@falkenbergacademy.com eller ett meddelande nedan.

Pris

800 kr per termin

Klädsel

Bekväma kläder, strumpor eller tunna dansskor, man väljer själv om man dansar med bar eller täckt mage. Myntsjal finns till utlåning eller försäljning på plats. Handduk och vatten.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Vill du stå på vår väntelista?