Special Offers

Som vi kommenterade som en del av vår vision vi vill ge alla möjligheten till en varierad mängd aktiviteter och klasser på en och samma plats för alla, bebisar, barn, tonåringar, vuxna och äldre! Av den anledningen har vi gjort en fantastiskt pris plan för dig som vill ha mer än en klass med oss.

På nedan lista kan du se priserna om du tar 1 kurs, eller 2, eller 3 etc. 

270049831_10165925831645223_8179256252768680225_n.jpg

Exempel:

Family Lopez skall ha deras 2 barn på Zumba Kids Jr. Pappa Lopez vill göra Capoeira och Mamma vill göra bellydance. Detta betyder dom kommer ha 4 aktiviter denna terminen och enligt listan så får dom 15% rabatt på totalen. 

Detta betyder att istället för att betala:

2 x Zumba Kids jr. = 1,200kr

Pack3 x vecka vuxna = 1,600kr

1 x Painting = 900kr

Total: 3,700kr 

Dom kommer istället att betala = 3.145kr Fantastiskt eller hur? Nästan en hel kurs gratis! 

Schema Sommar 2021 (5).png

Och eftersom vi älskar att lyssna på våra kunder har vi gjort dessa "Specialpaket" där du genom att köpa ett paket med olika antal klasser per vecka kan du välja vilka klasser du vill komma till.
- Gäller endast tonåringar och vuxna.

- Gäller för Zumba, Strong Nation, Boxning for Fitness klasser.

 

Exempel:
Maria väljer ”5 klass / vecka-paketet” och hon väljer följande klasser under sin vecka:
- Måndagen Zumba Gold

- Tisdagen Zumba
- Onsdagen Strong Nation

- Torsdagen Zumba
- Söndag Boxing for Fitness

Hur underbart, eller hur?

Många klasser, många priser och många erbjudanden. Vi väntar på dig!

Så nu till det "finstilta"...

 1. Rabatten gäller endast 2 generationer, det vill säga barn och föräldrar. Övriga så som mormor, morfar, farmor, farfar, kusiner, farbror, morbror, faster osv för göra sina egna paket.

 2. Rabatten gäller endast på samma termin och inte över flera terminer.

 3. Om du av någon anledning avbokar en klass kommer priset anpassat till den tidigare rabatt nivån, och återbetalning anpassas efter detta.  

 4. Från det att du betalat har du en vecka att avboka en aktivitet, om du har varit på någon klass kommer denna dras av i återbetalningen och därefter gäller samma regler som punkt (3).  

 5. Vid 4 eller mer klasser är det 15%

 6. Platsen är låst till den personen som är inbokad, vilket betyder att annan familje medlem eller kompis inte kan använda den platsen. 

 7. Bokar man per månad eller per klass så räknas det inte in i ovan rabatt schema utan det är betalas separat.

 8. Vänligen kontakta oss om det skulle vara några frågor till   hola@falkenbergacademy.com

Avboknings policy:

 1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

 2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

 3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.