top of page

PRISER

1452kr per termin 
120kr per pass  
800kr per termin 
600kr per termin 

Aerial Acrobatics Kids & Teens 
Boxing for Fitness 
Boxing for Kids & Teens 
Zumba Kids i Getinge 

PRICES 2022.png

Så nu till det "finstilta"...

 1. Rabatten gäller endast 2 generationer, det vill säga barn och föräldrar. Övriga så som mormor, morfar, farmor, farfar, kusiner, farbror, morbror, faster osv för göra sina egna paket.

 2. Rabatten gäller endast på samma termin och inte över flera terminer.

 3. Om du av någon anledning avbokar en klass kommer priset anpassat till den tidigare rabatt nivån, och återbetalning anpassas efter detta.  

 4. Från det att du betalat har du en vecka att avboka en aktivitet, om du har varit på någon klass kommer denna dras av i återbetalningen och därefter gäller samma regler som punkt (3).  

 5. Vid 4 eller mer klasser är det 15%

 6. Platsen är låst till den personen som är inbokad, vilket betyder att annan familje medlem eller kompis inte kan använda den platsen. 

 7. Bokar man per månad eller per klass så räknas det inte in i ovan rabatt schema utan det är betalas separat.

 8. Vänligen kontakta oss om det skulle vara några frågor till   hola@falkenbergacademy.com

Avboknings policy:

 1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

 2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

 3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.

bottom of page