Kläder - Påminnelse

Kära föräldrar, jag hoppas du allt är super!

vi vill påminna om att vi i vår akademi har ett klädselkrav för barnen. Här är några punkter och påminnelser för varje klass.

Varför? Detta är genomtänkt så att barn har rätt kläder för de aktiviteter de skall göra, tex hoppa, kasta sig på marken, dansa, boxas, röra sig smidigt, stretcha, klättra på tyger etc. I avsnittet för varje aktivitet på hemsidan kommer beskrivningen för detta.

Vi kommer dock att använda detta meddelande för att detaljera var och en. I skridskoåkning bärs skridskor; i fotboll fotbollsskor, hos oss vår Academy Vår t-shirt och var och en med sina respektive sport byxor eller skjorts.

I Balett & Gymnastics: baletttrikot,

Circus Acrobatics och Aerial Acrobatics: Academy T-shirt och strumpbyxor eftersom de behöver det för att ha mer smidighet i tygerna.

I dessa aktiviteter är sport skor är inte nödvändigt.

Zumba Kids & Zumba Kids Jr, Tarzan Fitness och Boxing for Kids: Academy T-shirt, bekväma sportbyxor och tennisskor, jeans är inte tillåtna.

Yoga: akademi tröja och bekväma sportbyxor som låter dig röra dig fritt och stretcha med smidighet.

Alltid alltid alla som har långt hår ska sätta upp håret, i en boll, fläta etc. lössläppt hår är inte tillåtet för hygienen och för säkerheten för de små när de gör sin aktivitet.

På presentationerna kommer de, som vi gjort hittills, att bli tillfrågade om att ta med sig specifika kläder för just den dagen som de då tar med sig hemifrån.

För tillfället har vi några t-shirts kvar i receptionen som kostar 150kr om det inte är din storlek så har vi pröve t-shirts så att du kan prova storleken och så lägger vi beställningen det kostar 170kr.

Byxorna behöver inte längre vara svarta, de kan ha vilken färg som helst.

Vi förstår att detta är nytt för många och vi har denna info på vår sida, men det är viktigt att barnen kommer med rätt kläder så att aktiviteten kan utföras korrekt och att barnen känner sig som en del av samma lag och får tillhörighet, FALKENBERG AKADEMI-LAGET.

Jag kommer att vara i början av lektionerna den här veckan, undantaget Tarzan Fitness på onsdagen det är då jag är i Älvsered men det kan du fixa med Björn.

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta mig.

Ha en fantastisk dag!
Saludos – Hälsningar – Regards

Teresa Miranda

www.FalkenbergAcademy.com

www.Instagram.com/falkenbergacademy

www.Facebook.com/falkenbergacademy

101 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla