IMG_5796.jpg

INSTRUKTOR

TERESA MIRANDA

Zumbini (0-4 år)

 

Det nya Zumbini ™ -programmet är den plats där vetenskapen om barns utveckling möter magin i Zumba®! Zumbini ™ är utformat för barn 0 till 4 år och deras vårdgivare och tar små barn på sina första steg mot ett aktivt, musikaliskt liv.

 

Tillsammans både vuxna och deras små barn, Så sjunger de och får den ultimata kopplingen mellan barn och förälder!

I alla våra Zumbini-klasser kommer instruktören att prata och sjunga på spanska och engelska som hjälper barnen och vuxna att lära sig ett nytt språk på ett roligt och enkelt sätt.

Vårar scheman:

Alla söndagar kl. 12.20 

Förta klass Söndag 6/2 

Pris:

Familjepris (pappa, mamma, barn eller morföräldrar)

1000kr 

I priset ingår ett paket med sångerna för att kunna lyssna på dem varje dag, boken med berättelser och sångtexterna och ett uppstoppat djur.

Eller 200kr per pass (Ingår inte paket)

Klädsel:

Välj komfortbala kläder som du känner dig bekväm med. 

Kontakt:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

Och självklart lite viktig info...

 1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

 2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

 3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

 4. Alla betalningar görs i vår reception. 

 5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

 6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

 7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

 1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

 2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

 3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.

Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.

Här är lite bra information att läsa innan vår första klass:

 • Zumbini är ett vackert, interaktivt, kopplande, musik- och rörelseprogram. Du och ditt barn får ut mest ut av sessionen och trivs så mycket mer om du är redo att aktivt engagera dig och delta i klassen! Jag lovar att det är enkelt och roligt! 

 • Alla nivåer av musikalisk förmåga är välkomna, förresten! ☺ Vissa barn kan titta på, andra kan delta, och andra kanske bara vill gå runt i rummet! Det är okej och uppmuntrat i alla åldrar!

 • Programmet är inte ett fitnessprogram, så klä dig bekvämt, eftersom du kommer att sitta på golvet en del av tiden och upp och dansa vid andra tillfällen. Min studio har en policy för "inga utomhusskor", så antingen ta med rena strumpor, inomhusskor eller om man villl så är barfota också bra!

 • Glöm inte, programmet är ett blandat åldersprogram, 0-4 år gammalt, så du kommer att träffa barn i olika åldrar i samma grupp! Detta fungerar bra, eftersom de yngre barnen ser upp till de äldre, och de äldre barnen blir en förebild på sitt eget sätt för de yngre! Man kan också nämna att eftersom klassen är fokuserad på bandet mellan dig och ditt eget barn.

 • Bini-bundle är en stor del av klassen! Glöm inte att få din bunt före eller efter din första klass! Det finns 2 CDS och en sångbok / berättelsebok som du kan ta med dig hem. Att ha musiken hemma är en viktig inlärningsfaktor för klassen och du kommer snart att se ditt barn (och kanske dig själv också!) Sjunga, klappa, knacka och dansa med musiken också!

 • Ju mer konsekvent du är, kommer varje vecka, desto mer kommer ditt barn att växa och lära sig!

 • FYI, jag sanerar instrumenten mellan varje klass! Whew ☺

Vi har bara några klasspolicyer:

 • Om du inte kan komma, JA, du kan komma på en annan klass! Maila mig bara eller fråga mig före eller efter en lektion så kommer vi att ordna det! Försök att begränsa byten till 2 per termin, om möjligt!

 • Under klassen, försöker vi att inte prata ... Även om vi alla bryter mot denna regel, då och då! Detta är tufft, men ger en bättre klass - musiken är hur vi kommunicerar under dessa 45 minuterna, en gång i veckan!

 • Inte äta i "klassrummet" i min studio, men om ditt barn behöver dricka eller amma är det ok! Om det är riktigt kris, gå ut för ett snabbt mellanmål, så kan du komma tillbaka när de är redo!

 • Jag älskar när du bjuder in vänner att komma och prova klassen, så snälla gör! Låt mig bara veta först ☺

 • Extra vårdgivare är alltid välkomna! Om mormor är på besök eller om du har en annan familjemedlem som vill komma in för att delta är jag mer glad att få dem att gå med!

 • Spädbarn ändrar ofta sitt sov schemat! Om detta händer dig, snälla prata med mig om att du behöver ändra till en annan klass! Vi vill att våra barn ska vara lyckliga och utvilade!

Jag ser fram emot att träffa dig och dela Zumgini-programmet med dig! Om du har några frågor är du välkommen att mejla mig till hola@falkenbergacademy.com så återkommer jag så snabbt som möjligt.