top of page
IMG_6159 by Christian Ratzel.jpg

INSTRUKTOR

SILEA 

Aerial Yoga & Aerial Acrobatics för vuxna

Perfekt för

Till alla vuxna som söker en hälsosammare livstil, bli starkare och mer flexibel. 

Hur det fungerar

Aerial Yoga kombinerar klassiska Yoga element i luften med gymnastiska övningar. Detta ger en balanserad hel kropps träning med garanterat skratt och mycket kul tillsammans. Med att använda graviteten kan vi hitta balansen mellan styrka, flexibilitet, balans och avslappning under träningen. 

Genom att använda tygerna (i form av hängmatta) kan även nybörjare nå fram och hålla positioner som normalt endast vana och erfarna Yoga utövare klara av. Tygerna som vi använder i fl’AIR Yoga låter även de med med erfarenhet utveckla sin repetoar för att hitta mer komplicerade positioner, och pressa sin uthållighet och balans. 

En specialitet i aerial yoga är inversioner, där kroppen hänger upp och ner och muskler, inre organ och skelett släpper sina naturliga positioner. Som resultat, släpper spänningar vilket lämnar dig avslappnad. Detta är speciellt intressant för deltagare som spenderar större delen av sin tid sittande. Under tiden sittande så trycks ryggraden ihop vilket blockar höfter och ljumskar.

Tills slut, akrobatiska element som handstående och övriga balans och styrke övningar finner man också i Aerial Yoga. Tygerna hjälper dig med positionerna och din egen hållning.

Fördelar

Helkropps träning som utökar din flexibilitet och balans. Den bygger styrka och hjälper till med hållning och kan faktiskt hjälpa till med ryggproblem då många övningar drar ut och avlastar ryggraden. 

Vårar scheman

Onsdagar kl.19.15 - 21.00 

Från 15/6 - 3/8 (8 gånger)

(med reservation för ändringar)

Pris

1452kr

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.