WhatsApp Image 2021-03-26 at 12.40.10.jp

INSTRUKTOR

BJÖRN ERIKSSON

STRONG NATION

 

Perfekt för

För alla personer som vill tona sina muskler och maximera sin kalori förbränning, 
En kombination av en högintensiv träning med muskel konditionering som stimulerar en högre kaloriförbränning under hela träningen och en mycket högre grad av förbränning även efter träningen (EPOC).  

 

Hur det fungerar

STRONG Nation ™ kombinerar kroppsvikt, muskelkonditionering, konditionsträning och plyometrisk explosiva rörelser synkroniserat med musik som har utformats speciellt för att matcha varje enskild rörelse. Varje knäböj, varje utfall, varje burpee drivs av musiken, vilket hjälper dig att ta dig till den sista repen och kanske till och med fem till.

Varje klass är utormad specifik för hög kaloriförbränning, muskel toning och förstärkning, genom sekvenser av klassiska kroppsvikts träningsmoment strukturerat för att ge absolut bästa effekt för din träning. Nivå anpassas för varje grupp och individ och instruktören kan alltid öka utmaning så att alla maxar ut.

Vårar scheman

Onsdag kl. 18.20

(med reservation för ändringar)

Pris

1 klass / vecka 800kr per 2 månader från betalningsdag.

2 klasser / vecka 1,200 per 2 månader från betalningsdag.

3 klasser / vecka 1,600 per 2 månader från betalningsdag.

eller 120 kr per pass

Du måste skilja din plats i vår app eller websidan.

- Boxing for Fitness, Strong Nation och Zumba passen kan utnyttjas i ovan paket erbjudande -

App: http://wix.to/M0DeB7k?ref=cl

Facebookgrupp 

https://www.facebook.com/groups/falkenbergacademy

Klädsel

I STRONG Nation ™ -klass är ett träningspass med hög energi och du kommer svettas rejält. Kom förberedd med följande: Cross-Trainer Tennisskor och träningskläder där du har fri rörlighet, tränings handskar  för den som vill, Handduk, Vatten (Mycket)

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.