top of page
IMG_6159 by Christian Ratzel.jpg

INSTRUKTOR

SILEA 

.jpeg

INSTRUKTOR

BJÖRN

Circus Acrobatics

Perfekt för

Alla barn kan göra cirkusakrobatik på sin egen nivå, i vår akademi börjar vi med en grupp barn från 4 till 11 år. (Jr 4-6 och Kids 7-11) Om ditt barn är yngre eller äldre är du välkommen att kontakta oss också.

 

Hur det fungerar

Rolig blandning av olika typer av cirkuskonster som flygakrobatik (Aerial Acrobatics), hanstående, jonglering och kanske till och med gå på en lina. Träningen inkluderar också stretching, akrobatik och träning för att stärka hela kroppen.

 

Detta är till för alla barn, de som är akrobatiska, andra kanske tycker om jonglering eller för dom som faktiskt drömmer att bli en cirkus artist. Varje barn har möjlighet att lära sig disciplin och specialisera sig på vad det gillar mest. Ibland arbetar vi med små saker som barnen visar för varandra eller till och med för sina föräldrar.

Fördelar

I denna klass har barnen möjlighet att utöka sin egen kreativitet, elasticitet, flexibilitet, balans, självkänsla, koordination.

Startvecka 2022:

Sen Sommar Termin  (9/9 - 28/10)

Vårar scheman:

Fredagar kl. 16.00 

(med reservation för ändringar)

Pris

920 kr per termin

Klädsel

Välj byxor / tights för idrott som du känner dig bekväm med. Alla barn måste ha Oh la laaa! T-shirt som du köper direkt hos oss. Ta med inomhusskor för träning och en flaska vatten med ditt namn på. Alltid alltid alla som har långt hår ska sätta upp håret, i en boll, fläta etc. lössläppt hår är inte tillåtet för hygienen och för säkerheten för de små när de gör sin aktivitet.

Läs mer vår klädkod i nästa länk

Falkenberg Academy klädselkrav för barnen

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

App: http://wix.to/M0DeB7k?ref=cl

Facebookgrupp för våra medlemmar

https://www.facebook.com/groups/falkenbergacademy

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr, 150kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.