171817576_914383295987669_44333760952004

INSTRUKTOR

INGRID SALAZAR

Painting

Perfekt för

Alla barn från 7 år som  gillar att måla och njuta av konst.

 

Hur det fungerar

Först lär de sig grunderna och vissa blandningstekniker och sedan kommer objekt och landskap att skapas, de kommer att vägledas steg för steg. En månad kommer att användas akvarell och en annan månad akryl.

Fördelar

Det gynnar finmotorik, hjälper till att förbättra tålamod och koncentration, det är definitivt träning för hjärnan, det förbättrar barnens möjligheter att uttrycka sina känslor och kommunicera och det uppmuntrar kreativitet och fantasi.

Vårar scheman

För tillfället har vi ingen gruppform, vi behöver ett minimum av deltagare för att starta kursen. Så om du är intresserad, anmäl dig gärna i vår väntelista. Anmälningsformuläret nedan.  Vi kommer att hålla dig informerad. Ha en fantastisk dag!

Pris

900 kr per termin med kurs material inkluderat.

Klädsel

Välj byxor / tights för idrott som du känner dig bekväm med. Alla barn måste ha Oh la laaa! T-shirt som du köper direkt hos oss. Ta med inomhusskor för träning och en flaska vatten med ditt namn på.

Läs mer vår klädkod i nästa länk

Falkenberg Academy klädselkrav för barnen

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr, 150kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.

Vill du stå på vår väntelista?