top of page
.jpeg

INSTRUKTOR

BJÖRN ERIKSSON

Linda.png

CO-INSTRUKTOR

LINDA KARLSSON

Tarzan Fitness Kids & Jr.

 

Perfekt för

Barn 4-11 år gamla med mycket energi och vilja att lära sig träna med hela kroppen.

Hur det fungerar

Under denna klass kommer barnen träna med hela kroppen, jobba med koordination och balans med grundliga kroppsövningar och testa nya roliga saker. Vi vill med denna klassen ge dom möjligheten hitta nya roliga saker som man kan göra och testa sitt intresse i en mängd övriga aktiviteter på ett lekfullt sätt anpassat till sin ålder. Vi kommer experimentera med parkour, luftakrobatik, cirkus, kampsport och mycket mycket mer. Övningar inkluderar hopp, spring, stå på händer, hjula, kullerbytta och massa annat samtidigt barnen använder sin egen fantasi.

Fördelar

Få ut sin energi ut på absolut det bästa sättet genom att vara aktiva och lära känna sin egen styrka och kondition, förbättra barnens fantasi i leken och i träning. Öka barnen balans och koordination. Det är även viktiga för barnen att våga använda sin kropp till max och testa sig fram till sina begränsningar i en kontrollerad miljö.

Startvecka 2022:

Sen Sommar Termin 17/8 - 5/10

Vårar scheman:

Onsdagar kl. 17.00 

-- Viktigt: Vi behöver minst 6 barn för att starta kursen. -- 


(med reservation för ändringar)

Pris:

800 kr per termin

120 kr per pass

Klädsel:

Välj byxor / tights eller shorts för idrott som du känner dig bekväm med. Alla barn måste ha Oh la laaa! T-shirt som du köper direkt hos oss. Ta med inomhusskor för träning och en flaska vatten med ditt namn på. Alltid alltid alla som har långt hår ska sätta upp håret, i en boll, fläta etc. lössläppt hår är inte tillåtet för hygienen och för säkerheten för de små när de gör sin aktivitet.

Läs mer vår klädkod i nästa länk

Falkenberg Academy klädselkrav för barnen

Kontakt:

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor till hola@falkenbergacademy.com Whatsapp/Msg endast 076 040 8203 

App: http://wix.to/M0DeB7k?ref=cl

Facebookgrupp för våra medlemmar

https://www.facebook.com/groups/falkenbergacademy

Och självklart lite viktig info...

  1. På vår hemsida kan du boka en eller flera klasser.

  2. För att reservera din plats i varje klass måste du gå till varje kurs och registrera dig individuellt.

  3. Kolla vår sida Special Offers för de mängd rabatter vi har, om du bestämmer dig för att vara med på mer klasser än en, detta gäller för dig och andra familjemedlemmar och för varje specifik termin.

  4. Alla betalningar görs i vår reception. 

  5. Betalningar görs endast med swish eller bankgiro.

  6. Betalningar måste göras innan terminen börjar. Där görs alla avdrag för mängd rabatter eller andra avdrag.

  7. Vi följer aktuella COVID-19 restriktioner. Håll avstånd, tvätta händerna före och efter varje klass, kom ej till klassen om du uppvisar symptom.

VINTER TERMIN 2022   
Start vecka 

Avboknings policy:

  1. Betalningen för terminen skall vara gjord innan första klass, därefter släpper vi upp er plats till allmänheten igen.

  2. Vill du avbryta kursen och ha pengarna tillbaka efter första klassen, då vi har en policy att första klassen är gratis så får du alla pengarna tillbaka.

  3. Vill du avbryta kursen från den andra klassen fram till mitten av terminen får du tillbaka det som återstår, minus antal klasser som du deltagit på, beräknat med det pris vi har per klass som är 120kr, 150kr eller 200kr beroende på vilken kurs det är. Du kan se priserna i avsnittet Special Offers.